BODIFIT City

BODIFIT City

BODIFIT City je PRVI fitnes v Sloveniji, ki je odprt 24 ur na dan, 365 dni v letu! Zato je še posebej primeren za vse, ki ostajajo dlje v službi oziroma se pozno vračajo domov. Prav tako v tem centru tudi prazniki niso omejitev – odprt je vsak dan, ves dan, vse dni v letu.

arrow-down

BODIFIT City je odprl svoja vrata februarja 2013 kot četrti BODIFIT center. BODIFIT program je tako s svojo strokovnostjo, tradicijo, izkušnjami in kakovostjo prisoten v samem mestnem jedru, kar vadečim omogoča hiter preskok iz vsakodnevnih obveznosti v nepozabno vadbeno izkušnjo v prelepem bambusovem ambientu.

 • Ugodna lokacija: nahaja se v samem mestnem jedru, v prostorih Hotela City v Mariboru, hiter dostop z javnim prevozom z obrobja mesta.
 • Možnost parkirnih mest v centru mesta! Brezplačno parkirišče v večernih terminih v bližini centra. Za vse člane je omogočeno brezplačno parkiranje v garažni hiši hotela City vsak dan čez teden po 17h za čas 2h ter ugodnejše cene parkiranja tudi v vseh drugih časovnih terminih.
 • Fitnes ponuja širok izbor vrhunskih trenažerjev najbolj priznanih svetovnih proizvajalcev (Panatta, Life Fitness, Concept, Precor, Barbarian, Vibro, Star Trac, TRX, Flowin …). Zelo privlačen del fitnesa je mala dvorana, ki je namenjena vadbi z lastno težo, vadbi stabilizacije in predvsem izvajanju osebnih in semi trenerstev na najvišjem nivoju – osebni pristop, kot ga še ni bilo. Opremljena je z različnimi pripomočki (Power Plate, BOSU, TRX, elastike, blazine, valji, pripomočki za vadbo propriocepcije …).
 • Kineziološki kabinet z diagnostičnimi testiranji telesne sestave in antropološkimi meritvami.

BODIFIT City

Odpiralni čas
 • Ponedeljek - Petek06:30-21:30
 • Sobota08:30-11:30 in 16:30-21:30
 • Nedelja08:30-11:30 in 16:30-21:30
 • Za imetnike BODIFIT paketa je možen nemoten vstop 24/7 z brezkontaktno kartico.
Naslov in kontakt

Ulica kneza Koclja 22
2000 Maribor, Slovenija

Telefon: +386 51 649 650

Email: city@bodifit.net

Naslov in kontakt

Ulica kneza Koclja 22
2000 Maribor, Slovenija

Telefon: +386 51 649 650

Email: city@bodifit.net

Odpiralni čas
 • Ponedeljek - Petek06:30-21:30
 • Sobota08:30-11:30 in 16:30-21:30
 • Nedelja08:30-11:30 in 16:30-21:30
 • Za imetnike BODIFIT paketa je možen nemoten vstop 24/7 z brezkontaktno kartico.

Kontaktiraj nas

Najlažji način za začetek fitnesa pri BODIFIT City. Sedaj vnesite svoje podatke in kliknite »Pošlji«. Osebno vas bomo kontaktirali v roku 1 delovnega dne.

Kaj naši člani pravijo o nas

Tatjana

"Že prej sem obiskovala vadbe v BODIFIT centrih, pred kratkim pa sem se pridružila programu preoblikovanja in to je bila prava odločitev. S celotnim programom sem zelo zadovoljna, posebej navdušena pa sem nad osebnim pristopom, načinom dela ter nenehno vzpodbudo, ki sem je deležna. Inštruktorji in celotno osebje je zelo prijazno, strokovno, profesionalno, vedno so mi pripravljeni pomagati s koristnimi nasveti in zato se tudi zelo rada vračam na vadbo. Vadbo in obisk fitnesa toplo priporočam vsem, ki si želite pozitivne spremembe. Zame je to sedaj način življenja."

Tatjana

Adi

“Ko sem prvič obiskal BODIFIT sem vedel, da je to pravi center zame - konstantna pomoč, svetovanje inštruktorjev, super naprave in vzdušje. Vse, kar potrebuješ, imaš zmeraj na voljo. Če se kdaj zgodi, da ne morem v fitnes, lahko svoj trening vedno opravim doma s pomočjo BODIFIT PLAY portala. Pridobil sem ogromno znanja, ki ga lahko sedaj uporabim pri samostojnem treningu tako doma, kot tudi v fitnesu. Počutim se super in še nikoli v življenju se nisem počutil tako dobro kot se sedaj. Telovadnica in fitnes sta zame postala kraj, kamor se pridem sprostit. Tukaj lahko iz sebe izlijem ves stres, slaba čustva, najdem novo motivacijo in se napolnim z energijo. In iz BODIFIT-a stopim ful srečen.”

Adi

Tomaž

“Moje življenje se je popolnoma spremenilo! Več, kot se gibam, in se odločam za zdrave in koristne izbire med živili za moje telo, več energije imam, bolj kopnijo moji kilogrami, več zmorem! Ponosno lahko rečem, da se počutim odlično, sem poln energije in pripravljen na življenje! Misel: »Ne bo lahko, bo pa vredno!« sem tolikokrat prebral in si mislil »svoje« … Danes jo živim! Ni bilo vedno lahko, je pa vredno! Hvala za vsako spodbudo in dobro voljo, ko sem že čisto obupaval, BODIFIT!”

Tomaž

left-arrow
right-arrow
<center>Ste pripravljeni na bolj zdrav življenjski slog?</center>

Ste pripravljeni na bolj zdrav življenjski slog?

Nehajte odlašati in naredite prvi korak k bolj fit, zdravemu in vitkejšemu življenjskemu slogu.