BODIFIT Kamnik

BODIFIT Kamnik

Vadbena poezija v čudovitem bambusovem ambientu!
BODIFIT Kamnik je svoja vrata odprl leta 2014 kot peti BODIFIT center. BODIFIT je tako s svojo
strokovnostjo, tradicijo, izkušnjami in kakovostjo prisoten tudi v osrednji Sloveniji.

arrow-down

BODIFIT Kamnik s široko paleto vadbenih poslastic je primeren za vse generacije in ponuja vso pestrost, širino in zanimivost BODIFIT ponudbe.

 • Nahaja se v samem mestnem jedru Kamnika, kar vadečim omogoča hiter preskok iz vsakodnevnih obveznosti v nepozabno vadbeno izkušnjo v prelepem bambusovem ambientu. Center, v katerem se dobro počutijo vse generacije: od mladostnikov do tistih v zrelih letih ter športniki in popolni rekreativci.
 • Ugodna lokacija: v zgornjem nadstropju nakupovalnega centra, ki omogoča prelep razgled, brezplačna parkirna mesta, hiter dostop z obvoznice iz cele regije.
 • Sodobno opremljen fitnes ponuja širok izbor vrhunskih trenažerjev priznanih svetovnih proizvajalcev (Technogym, Life Fitness, Cybex, Barbarian Line, Concept, TRX, Flowin, Gym80 …).
 • Velika dvorana je namenjena izvajanju vodenih vadb in je opremljena z vsemi potrebnimi in učinkovitimi pripomočki za kakovostno izvajanje najrazličnejših vadbenih zvrsti na najvišjem nivoju.
 • V srednji dvorani se odvijajo vadbe iz fusion koncepta, koncepta, ki učinkovito povezuje funkcionalna gibanja v celovito vadbeno poslastico.
 • Kineziološki kabinet je namenjen testiranjem na vrhunskih medicinsko-diagnostičnih merilcih telesne sestave, antropološke meritve …
 • Regeneracijski center ponuja prenovljena savna, privoščite si lahko tudi sprostitev na različnih vrstah masaž.

BODIFIT Kamnik

Odpiralni čas
 • Ponedeljek - Petek06:30-22:30
 • Sobota08:30–11:30 in 16:30–21:30
 • Nedelja 08:30–11:30 in 16:30–21:30
Naslov in kontakt

Usnjarska cesta 8
1241 Kamnik, Slovenija

Telefon: +386 31 439 439

Email: kamnik@bodifit.net

Naslov in kontakt

Usnjarska cesta 8
1241 Kamnik, Slovenija

Telefon: +386 31 439 439

Email: kamnik@bodifit.net

Odpiralni čas
 • Ponedeljek - Petek06:30-22:30
 • Sobota08:30–11:30 in 16:30–21:30
 • Nedelja 08:30–11:30 in 16:30–21:30

Kontaktiraj nas

Najlažji način za začetek fitnesa pri BODIFIT Kamnik. Sedaj vnesite svoje podatke in kliknite »Pošlji«. Osebno vas bomo kontaktirali v roku 1 delovnega dne.

Kaj naši člani pravijo o nas

Jan

“Verjetno najboljši fitnes center v Mariboru. Je ravno primerne velikosti - ni premajhen (je dovolj prostora za vse vadeče ) in obenem ni prevelik. Osebje je odlično - vsi zaposleni so zelo prijazni in strokovni do strank. Nabor trenažerjev in uteži je ustrezen. Prav tako so športne naprave dobro vzdrževane in tudi prostor je čist in primerno urejen. Še ena prednost tega fitnes centra je ta, da imamo imetniki paketov neomejen vstop 24ur dnevno.”

Jan

Tatjana

"Že prej sem obiskovala vadbe v BODIFIT centrih, pred kratkim pa sem se pridružila programu preoblikovanja in to je bila prava odločitev. S celotnim programom sem zelo zadovoljna, posebej navdušena pa sem nad osebnim pristopom, načinom dela ter nenehno vzpodbudo, ki sem je deležna. Inštruktorji in celotno osebje je zelo prijazno, strokovno, profesionalno, vedno so mi pripravljeni pomagati s koristnimi nasveti in zato se tudi zelo rada vračam na vadbo. Vadbo in obisk fitnesa toplo priporočam vsem, ki si želite pozitivne spremembe. Zame je to sedaj način življenja."

Tatjana

Tomaž

“Moje življenje se je popolnoma spremenilo! Več, kot se gibam, in se odločam za zdrave in koristne izbire med živili za moje telo, več energije imam, bolj kopnijo moji kilogrami, več zmorem! Ponosno lahko rečem, da se počutim odlično, sem poln energije in pripravljen na življenje! Misel: »Ne bo lahko, bo pa vredno!« sem tolikokrat prebral in si mislil »svoje« … Danes jo živim! Ni bilo vedno lahko, je pa vredno! Hvala za vsako spodbudo in dobro voljo, ko sem že čisto obupaval, BODIFIT!”

Tomaž

left-arrow
right-arrow
<center>Začnite zdaj s fit, bolj zdravim in vitkejšim življenjskim slogom - BODIFIT je vaš profesionalni partner.</center>

Začnite zdaj s fit, bolj zdravim in vitkejšim življenjskim slogom - BODIFIT je vaš profesionalni partner.

BODIFIT Kamnik – kjer visokokakovostna, drugačna izbira naprav pripomočkov preseneti! Center s karizmo!

Da, rad bi prejel začetne informacije