BODIFIT Mengeš

BODIFIT Mengeš

Z veseljem vam sporočamo, da smo za vas odprli nov, moderen, največji fitnes center v osrednji Sloveniji.

arrow-down

Kaj lahko pričakujete pri BODIFIT Mengeš:

 • Vrhunska oprema
 • Velika vadbena površina športnega dela, funkcionalni del, velik prostor za trenažerje, razširjen del kardio naprav, velik prostor za parter in vaje z lastno težo
 • Sodobna plezala in kletke
 • Regeneracijsko terapevtski wellness center
 • Sodobne krožne postaje za vse zahtevnosti
 • Pilates center in kineziološki vadbeni kabinet
 • BODIFIT Caffe in skupni klubski prostori za po treningu

BODIFIT Mengeš

Odpiralni čas
 • Ponedeljek - Petek06:30-22:30
 • Sobota08:30–11:30 in 16:30–21:30
 • Nedelja08:30–11:30 in 16:30–21:30
Naslov in kontakt

Slovenska cesta 85
1234 Mengeš, Slovenija

Telefon: +386 40 800 364

Email: menges@bodifit.net

Naslov in kontakt

Slovenska cesta 85
1234 Mengeš, Slovenija

Telefon: +386 40 800 364

Email: menges@bodifit.net

Odpiralni čas
 • Ponedeljek - Petek06:30-22:30
 • Sobota08:30–11:30 in 16:30–21:30
 • Nedelja08:30–11:30 in 16:30–21:30

Kontaktiraj nas

Najlažji način za začetek fitnesa pri BODIFIT Mengeš. Sedaj vnesite svoje podatke in kliknite »Pošlji«. Osebno vas bomo kontaktirali v roku 1 delovnega dne.

Kaj naši člani pravijo o nas

Jan

“Verjetno najboljši fitnes center v Mariboru. Je ravno primerne velikosti - ni premajhen (je dovolj prostora za vse vadeče ) in obenem ni prevelik. Osebje je odlično - vsi zaposleni so zelo prijazni in strokovni do strank. Nabor trenažerjev in uteži je ustrezen. Prav tako so športne naprave dobro vzdrževane in tudi prostor je čist in primerno urejen. Še ena prednost tega fitnes centra je ta, da imamo imetniki paketov neomejen vstop 24ur dnevno.”

Jan

Tatjana

"Že prej sem obiskovala vadbe v BODIFIT centrih, pred kratkim pa sem se pridružila programu preoblikovanja in to je bila prava odločitev. S celotnim programom sem zelo zadovoljna, posebej navdušena pa sem nad osebnim pristopom, načinom dela ter nenehno vzpodbudo, ki sem je deležna. Inštruktorji in celotno osebje je zelo prijazno, strokovno, profesionalno, vedno so mi pripravljeni pomagati s koristnimi nasveti in zato se tudi zelo rada vračam na vadbo. Vadbo in obisk fitnesa toplo priporočam vsem, ki si želite pozitivne spremembe. Zame je to sedaj način življenja."

Tatjana

Adi

“Ko sem prvič obiskal BODIFIT sem vedel, da je to pravi center zame - konstantna pomoč, svetovanje inštruktorjev, super naprave in vzdušje. Vse, kar potrebuješ, imaš zmeraj na voljo. Če se kdaj zgodi, da ne morem v fitnes, lahko svoj trening vedno opravim doma s pomočjo BODIFIT PLAY portala. Pridobil sem ogromno znanja, ki ga lahko sedaj uporabim pri samostojnem treningu tako doma, kot tudi v fitnesu. Počutim se super in še nikoli v življenju se nisem počutil tako dobro kot se sedaj. Telovadnica in fitnes sta zame postala kraj, kamor se pridem sprostit. Tukaj lahko iz sebe izlijem ves stres, slaba čustva, najdem novo motivacijo in se napolnim z energijo. In iz BODIFIT-a stopim ful srečen.”

Adi

Breda

“Prvič sem BODIFIT obiskala čisto po naključju, saj sem za večino vadbenih programov, ki jih nudijo slišala prvič. Ampak sem ostala in po 18 letih še zmeraj vsakodnevno obiskujem vadbe. BODIFIT mi pomeni ogromno, saj lahko z njihovo pomočjo tudi v starejših letih ohranjam enkratno kondicijo, samozavest in samostojnost. Vadbe res rada obiskujem, saj se po njih počutim veliko bolje, številne zdravstvene težave, ki sem jih imela, pa so zaradi rednega gibanja izginile. Vsakemu bi svetovala naj začnejo z vadbo, ker je to preprost način, da narediš nekaj dobrega zase. Že zaradi zdravja, pa tudi zaradi samozavesti, ki jo pridobiš z aktivnostjo. BODIFIT je postal moj način življenja - zaradi vadb tukaj imam večjo voljo do življenja, več radosti. Tukaj sem spoznala ogromno novih prijateljic, ki jih sicer pri svojih letih težko spoznala. Z veseljem se vračam na vadbe, kjer me vedno čakajo super inštruktorji, vadba, v kateri uživam in moje vadbene prijateljice.”

Breda

left-arrow
right-arrow
<center>Ste pripravljeni na bolj zdrav življenjski slog?</center>

Ste pripravljeni na bolj zdrav življenjski slog?

BODIFIT Mengeš – Nastal bo nov super ambient prostorsko urejen samo za naše potrebe!

Da, rad bi prejel začetne informacije