BODIFIT Studenci

Zibelka vseh idej BODIFIT programa Slovenija!
BODIFIT Studenci je bazični center in center, kjer se je sploh pričel BODIFIT osebni pristop. Začetki osebnega pristopa so se pričeli razvijati in širiti prav tukaj. BODIFIT Studenci je odprl svoja vrata leta 2005 kot prvi BODIFIT center.

BODIFIT Studenci
arrow-down

BODIFIT Studenci s široko paleto vadbenih poslastic je primeren za vse generacije in ponuja vso pestrost, širino in zanimivost ponudbe.

 • Ugodna lokacija: ob velikem nakupovalnem centru v športni dvorani, veliko brezplačno parkirišče, hiter dostop iz predmestja pod Pohorjem.
 • Fitnes z osebnim pristopom ponuja širok izbor vrhunskih trenažerjev priznanih svetovnih proizvajalcev.
 • Glavna značilnost centra so osebna trenerstva na najvišjem nivoju, za kar se odloča vse več strank, saj je napredek neprimerno večji in hitrejši.
 • Velika dvorana je namenjena izvajanju vodenih vadb.
 • Posebnost tega centra je mala dvorana, kjer je baza BODIFIT Pilates centra. Opremljena je s pilates pripomočki, ki sicer zasedajo pomembna mesta v velikih pilates centrih po svetu (Reformer, Chair, Wunda Chair, Step Barrel, Ladder Barrel), za svojevrstno izkušnjo pilates vadbe.
 • Po vadbi se lahko sprostite tudi v infrardeči savni.

BODIFIT Studenci

Odpiralni čas
 • Ponedeljek - Petek06:30-22:30
 • Sobota08:30–11:30 in 16:30–21:30
 • Nedelja08:30–11:30 in 16:30–21:30
Naslov in kontakt

Na Poljanah 20
2000 Maribor, Slovenija

Telefon: +386 31 222 862

Email: studenci@bodifit.net

Naslov in kontakt

Na Poljanah 20
2000 Maribor, Slovenija

Telefon: +386 31 222 862

Email: studenci@bodifit.net

Odpiralni čas
 • Ponedeljek - Petek06:30-22:30
 • Sobota08:30–11:30 in 16:30–21:30
 • Nedelja08:30–11:30 in 16:30–21:30

Kontaktiraj nas

Najlažji način za začetek fitnesa pri BODIFIT Studenci. Sedaj vnesite svoje podatke in kliknite »Pošlji«. Osebno vas bomo kontaktirali v roku 1 delovnega dne.

Kaj naši člani pravijo o nas

Breda

“Prvič sem BODIFIT obiskala čisto po naključju, saj sem za večino vadbenih programov, ki jih nudijo slišala prvič. Ampak sem ostala in po 18 letih še zmeraj vsakodnevno obiskujem vadbe. BODIFIT mi pomeni ogromno, saj lahko z njihovo pomočjo tudi v starejših letih ohranjam enkratno kondicijo, samozavest in samostojnost. Vadbe res rada obiskujem, saj se po njih počutim veliko bolje, številne zdravstvene težave, ki sem jih imela, pa so zaradi rednega gibanja izginile. Vsakemu bi svetovala naj začnejo z vadbo, ker je to preprost način, da narediš nekaj dobrega zase. Že zaradi zdravja, pa tudi zaradi samozavesti, ki jo pridobiš z aktivnostjo. BODIFIT je postal moj način življenja - zaradi vadb tukaj imam večjo voljo do življenja, več radosti. Tukaj sem spoznala ogromno novih prijateljic, ki jih sicer pri svojih letih težko spoznala. Z veseljem se vračam na vadbe, kjer me vedno čakajo super inštruktorji, vadba, v kateri uživam in moje vadbene prijateljice.”

Breda

Jan

“Verjetno najboljši fitnes center v Mariboru. Je ravno primerne velikosti - ni premajhen (je dovolj prostora za vse vadeče ) in obenem ni prevelik. Osebje je odlično - vsi zaposleni so zelo prijazni in strokovni do strank. Nabor trenažerjev in uteži je ustrezen. Prav tako so športne naprave dobro vzdrževane in tudi prostor je čist in primerno urejen. Še ena prednost tega fitnes centra je ta, da imamo imetniki paketov neomejen vstop 24ur dnevno.”

Jan

Tomaž

“Moje življenje se je popolnoma spremenilo! Več, kot se gibam, in se odločam za zdrave in koristne izbire med živili za moje telo, več energije imam, bolj kopnijo moji kilogrami, več zmorem! Ponosno lahko rečem, da se počutim odlično, sem poln energije in pripravljen na življenje! Misel: »Ne bo lahko, bo pa vredno!« sem tolikokrat prebral in si mislil »svoje« … Danes jo živim! Ni bilo vedno lahko, je pa vredno! Hvala za vsako spodbudo in dobro voljo, ko sem že čisto obupaval, BODIFIT!”

Tomaž

left-arrow
right-arrow
<center>Nehajte odlašati in naredite prvi korak k bolj fit, zdravemu in vitkejšemu življenjskemu slogu.</center>

Nehajte odlašati in naredite prvi korak k bolj fit, zdravemu in vitkejšemu življenjskemu slogu.

BODIFIT Studenci – v vseh pogledih srce BODIFIT programa in zibelka vseh idej, ki so skozi leta nastajale in gradile našo uspešno zgodbo. Srce BODIFIT programa!