Kakšne so cene pri BODIFIT-u?

Kakšne so cene pri BODIFIT-u?

Pri BODIFIT-u vemo, da so cilji naših članov lahko zelo različni. Zato za nove člane vedno pripravimo posebno ponudbo, ki temelji na osebnih ciljih, potrebah in drugih željah.

arrow-down

Pridružite se nam v BODIFIT

Pri BODIFIT-u izberete ustrezen program, ki ustreza vašim preferencam in željam. Cene se gibljejo od 29,99 € na mesec (najcenejša naročnina na mesec) do 99,99 € na mesec (najdražja naročnina) za najpopolnejši program. S spletnim članskim testom boste ugotovili, kateri program vam najbolj ustreza. Izpolnite svoje podatke in kliknite Pošlji.

Kaj pravijo naši člani

Jan

“Verjetno najboljši fitnes center v Mariboru. Je ravno primerne velikosti - ni premajhen (je dovolj prostora za vse vadeče ) in obenem ni prevelik. Osebje je odlično - vsi zaposleni so zelo prijazni in strokovni do strank. Nabor trenažerjev in uteži je ustrezen. Prav tako so športne naprave dobro vzdrževane in tudi prostor je čist in primerno urejen. Še ena prednost tega fitnes centra je ta, da imamo imetniki paketov neomejen vstop 24ur dnevno.”

Jan

Tatjana

"Že prej sem obiskovala vadbe v BODIFIT centrih, pred kratkim pa sem se pridružila programu preoblikovanja in to je bila prava odločitev. S celotnim programom sem zelo zadovoljna, posebej navdušena pa sem nad osebnim pristopom, načinom dela ter nenehno vzpodbudo, ki sem je deležna. Inštruktorji in celotno osebje je zelo prijazno, strokovno, profesionalno, vedno so mi pripravljeni pomagati s koristnimi nasveti in zato se tudi zelo rada vračam na vadbo. Vadbo in obisk fitnesa toplo priporočam vsem, ki si želite pozitivne spremembe. Zame je to sedaj način življenja."

Tatjana

Adi

“Ko sem prvič obiskal BODIFIT sem vedel, da je to pravi center zame - konstantna pomoč, svetovanje inštruktorjev, super naprave in vzdušje. Vse, kar potrebuješ, imaš zmeraj na voljo. Če se kdaj zgodi, da ne morem v fitnes, lahko svoj trening vedno opravim doma s pomočjo BODIFIT PLAY portala. Pridobil sem ogromno znanja, ki ga lahko sedaj uporabim pri samostojnem treningu tako doma, kot tudi v fitnesu. Počutim se super in še nikoli v življenju se nisem počutil tako dobro kot se sedaj. Telovadnica in fitnes sta zame postala kraj, kamor se pridem sprostit. Tukaj lahko iz sebe izlijem ves stres, slaba čustva, najdem novo motivacijo in se napolnim z energijo. In iz BODIFIT-a stopim ful srečen.”

Adi

Tomaž

“Moje življenje se je popolnoma spremenilo! Več, kot se gibam, in se odločam za zdrave in koristne izbire med živili za moje telo, več energije imam, bolj kopnijo moji kilogrami, več zmorem! Ponosno lahko rečem, da se počutim odlično, sem poln energije in pripravljen na življenje! Misel: »Ne bo lahko, bo pa vredno!« sem tolikokrat prebral in si mislil »svoje« … Danes jo živim! Ni bilo vedno lahko, je pa vredno! Hvala za vsako spodbudo in dobro voljo, ko sem že čisto obupaval, BODIFIT!”

Tomaž

Breda

“Prvič sem BODIFIT obiskala čisto po naključju, saj sem za večino vadbenih programov, ki jih nudijo slišala prvič. Ampak sem ostala in po 18 letih še zmeraj vsakodnevno obiskujem vadbe. BODIFIT mi pomeni ogromno, saj lahko z njihovo pomočjo tudi v starejših letih ohranjam enkratno kondicijo, samozavest in samostojnost. Vadbe res rada obiskujem, saj se po njih počutim veliko bolje, številne zdravstvene težave, ki sem jih imela, pa so zaradi rednega gibanja izginile. Vsakemu bi svetovala naj začnejo z vadbo, ker je to preprost način, da narediš nekaj dobrega zase. Že zaradi zdravja, pa tudi zaradi samozavesti, ki jo pridobiš z aktivnostjo. BODIFIT je postal moj način življenja - zaradi vadb tukaj imam večjo voljo do življenja, več radosti. Tukaj sem spoznala ogromno novih prijateljic, ki jih sicer pri svojih letih težko spoznala. Z veseljem se vračam na vadbe, kjer me vedno čakajo super inštruktorji, vadba, v kateri uživam in moje vadbene prijateljice.”

Breda

left-arrow
right-arrow

Vaše ugodnosti pri BODIFIT

Osebni pristop
Osebni pristop

Vaši cilji in želje so naša največja prioriteta. Zato vam je naša strokovna ekipa trenerjev vedno na voljo z osebno in individualno podporo.

Prilagojena ponudba
Prilagojena ponudba

Preden postanete član, boste prejeli ponudbo, ki je natančno prilagojena vašim željam in ciljem.

Obsežna ponudba
Obsežna ponudba

Ponudba BODIFIT vključuje: fitnes in vodena vadba, osebno trenerstvo, Pilates center, regeneracija in online vadba (BODIFIT Play).

Zaupanja vredno okolje
Zaupanja vredno okolje

Pri BODIFIT trenirate v osebnem in znanem okolju. Že več kot 20 let ljudem pomagamo živeti bolj zdravo in fit življenje.

Kako deluje

Na individualnem uvodnem posvetu (vaš predstavitelj je dobrodošel!) lahko okusite vzdušje, pogovorimo se o vaših željah, ciljih in o tem, kaj se nam zdi najprimernejši program za vaš začetek. Prostor je za vsa vaša vprašanja, z veseljem si vzamemo čas. Navsezadnje je začetek bolj zdravega načina življenja res izbira. In veseli smo, da ste izbrali BODIFIT. Izpolnite svoje podatke in kliknite na ‘Pošlji’. Osebno vas bomo kontaktirali v roku enega delovnega dne. Dobrodošli pri BODIFIT!

Najprimernejši program

Ne odlašajte več in naredite prvi korak k svojemu fit, bolj zdravemu in vitkejšemu življenjskemu slogu

Get to know BODIFIT and discover which program best suits your wishes and needs.

Pogosta vprašanja o cenah pri BODIFIT

Da, brezplečen teden vadbe vam omogoča, da nas en teden brez obveznosti spoznavate.
Zelo preprosto! Brez obveznosti opravite članski test in preverite, kateri program vam najbolj ustreza.
Vse je odvisno od vaših želja in potreb. Brez obveznosti izpolnite članski test na tej strani in pripravili vam bomo posebno ponudbo.
Vse od fitnesa in vodene vadbe, do osebnega trenerstva in regeneracije pri BODIFIT.

Vse od fitnesa in vodene vadbe, do osebnega trenerstva in regeneracije pri BODIFIT.

Z našo celovito ponudbo smo že več kot 20 let strokovnjaki za fitnes, zdravje in sprostitev v Sloveniji. Naša celovita ponudba vključuje naslednje storitve: fitnes vadba, vodena vadba, osebno trenerstvo, pilates center, regeneracija in online vadba BODIFIT Online. Z našim brezplačnim tednom vadbe in preizkusom članstva nas lahko vsakdo brezplačno spozna. Poleg tega je naša izkušena ekipa vedno pripravljena odgovoriti na vsa vaša vprašanja. Za nove člane je na voljo več možnosti. Prepričani smo, da vam lahko pomagamo tudi pri doseganju vaših individualnih ciljev.

Prejmite vse (začetne) informacije o naših možnostih brez obveznosti