Politika piškotkov

arrow-down

Politika piškotkov

BODIFIT uporablja piškotke na spletni strani https://bodifit.net/centri/. To so majhne besedilne datoteke, ki so shranjene v vašem računalniku.

 

Kaj počnejo te datoteke?

Skratka, olajša vam uporabo našega spletnega mesta (npr. da ne vnašate vedno istih podatkov) in lažje vas dosežemo, ko ste bili na naši spletni strani (npr. tako, da vam naknadno pošljemo ponudbo prek Facebooka). Kjer spodaj govorimo o “piškotkih”, mislimo tudi na druge podobne tehnike.

 

Sprejmi piškotke

Za najboljšo izkušnjo z našo spletno stranjo vam priporočamo, da sprejmete piškotke. Piškotki ne ogrožajo varnosti vašega računalnika. Piškotke lahko sprejmete (ali onemogočite) preko obvestila ob prvem obisku. Ali pa, če jih niste sprejeli na primer prek nastavitev brskalnika.

– Chrome
– Firefox
– Internet Explorer
– Edge
– Safari (iOS)

Na https://bodifit.net/centri/ se uporabljajo naslednji analitični in tržni piškotki.

 

Analitični piškotki

Victus D.O.O. se trudi, da bi bila vaša izkušnja z našo spletno stranjo čim boljša in optimalna. To je mogoče le, če vemo, kaj naši obiskovalci počnejo na spletni strani. In zato objavljati več všečkanega in manj nelajkanega.

 

Google Analytics

Namen: Google Analytics nam omogoča, da vemo, kako ste prišli na spletno stran in kako jo uporabljate. To statistiko uporabljamo za nenehno izboljševanje spletne strani, tako da imate na naši spletni strani najboljšo možno izkušnjo. Ta piškotek prihaja iz Googla in se hrani največ 26 mesecev.

Več informacij: http://www.google.com/policies/privacy/

 

Tržni piškotki

Pri Victus D.O.O. tudi oglašujemo. To raje počnemo ciljno usmerjeno s ponudbami, ki vam resnično koristijo. Namesto da vas nadlegujemo z nepomembnim oglasom. Marketinški piškotki nam pomagajo, da vam pokažemo ponudbe, ki vas osrečujejo.

 

Facebook

Namen: Facebook piškotki nam omogočajo, da vidimo, kje so bili obiskovalci na spletni strani, tako da lahko te podatke povežemo z ustreznimi oglasi, ki jih nato prikažemo na Facebooku. Ta piškotek prihaja s Facebooka, ne deli informacij s tretjimi osebami in se hrani največ 2 leti.

Več informacij: https://www.facebook.com/help/cookies/update

 

Twitter

Namen: Twitter piškotki nam omogočajo, da vidimo, kje so bili obiskovalci na spletnem mestu, tako da lahko te podatke povežemo z ustreznimi oglasi, ki jih nato prikažemo na Twitterju. Ta piškotek prihaja iz Twitterja, ne deli informacij s tretjimi osebami in se hrani največ 2 leti.

Več informacij: https://twitter.com/en/privacy

 

DoubleClick

Namen: ta piškotek nam omogoča, da vidimo, katere strani obiščete. Nato lahko te podatke uporabimo v tako imenovanem partnerskem omrežju Google, da vam prikažemo ustrezne oglase in ponudbe izdelkov/storitev, za katere ste pokazali zanimanje. Ta piškotek prihaja iz Googla, deli anonimne podatke s tretjimi osebami in se izbriše po največ 18 mesecih.

Več informacij: http://www.google.com/policies/privacy/

 

Ponovno trženje Google Analytics

Namen: Ta piškotek nam omogoča, da vidimo, kako uporabljate to spletno mesto. Da bi lažje našli tisto, kar iščete, uporabljamo te informacije, da vam prikažemo ciljane oglase. Ta piškotek prihaja iz Googla, deli anonimne podatke s tretjimi osebami in se izbriše po največ 18 mesecih.

Več informacij: https://www.google.com/policies/privacy/

 

Gumbi družbenih medijev

Ali želite deliti stran tega spletnega mesta na družbenih medijih, kot so Facebook, Twitter ali LinkedIn? Ali pa si oglejte video na Youtube ali Vimeo, ki je na spletnem mestu? Ali všečkajte našo Facebook stran prek te spletne strani?

V tem trenutku dejansko uporabljate storitve te zunanje stranke (socialnih medijev). Ti elementi so postavljeni na našo spletno stran s tako imenovano tehniko ’embed’, vendar se dejavnost dejansko odvija na spletni strani te tretje osebe. Vaši anonimni (!) podatki bodo v tem trenutku deljeni s temi strankami. Od tega trenutka naprej nimamo vpliva na piškotke in/ali njihovo vsebino, ki jo uporabljajo v tem trenutku. Najbolje je, da si ogledate izjavo o zasebnosti in/ali piškotkih zadevnih strank. Glej a.o:

– http://www.facebook.com/help/cookies
– http://www.google.com/intl/nl/policies/privacy/
– https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy
– http://twitter.com/privacy

 

Ali je mogoče ta pravilnik o piškotkih spremeniti?

Ta pravilnik o piškotkih se lahko občasno spremeni, da odraža spremembe. Najnovejšo različico lahko vedno najdete na tej povezavi.