Izjava o omejitvi odgovornosti in zasebnosti BODIFIT

arrow-down

Pogoji v tej izjavi o omejitvi odgovornosti veljajo za https://bodifit.net/centri/. Z obiskom te spletne strani in/ali z uporabo razpoložljivih informacij na tej spletni strani se strinjate z uporabo te izjave o omejitvi odgovornosti in zasebnosti.

 

1. Uporaba spletne strani

Informacije na tem spletnem mestu so namenjene splošnim informacijam. Iz informacij na tej spletni strani ni mogoče pridobiti nobenih pravic. Čeprav BODIFIT skrbno uporablja zaupanja vredne vire pri sestavljanju in vzdrževanju te spletne strani, ne jamči za pravilnost, popolnost in aktualnost posredovanih informacij. BODIFIT tudi ne zagotavlja, da bo spletna stran delovala brez napak ali neprekinjeno. Nakup enega od izdelkov/storitev BODIFIT prek te spletne strani vam ne bo prinesel nobenih rezultatov, rezultati se razlikujejo glede na osebo. BODIFIT zavrača kakršno koli odgovornost glede pravilnosti, popolnosti, aktualnosti posredovanih informacij in (ne)uporabe tega spletnega mesta.

 

2. Informacije, izdelki in storitve tretjih oseb

Ko BODIFIT prikaže povezave do spletnih mest tretjih oseb, to ne pomeni, da BODIFIT priporoča izdelke in storitve, ki jih ponujajo na teh spletnih mestih ali prek njih. BODIFIT nima nobene obveznosti in odgovornosti za vsebino, uporabo ali razpoložljivost povezav do spletnih mest tretjih oseb, ki so navedene na tem spletnem mestu. Uporaba takih povezav je po lastni presoji. BODIFIT ni dodatno ocenil pravilnosti, razumnosti, aktualnosti ali popolnosti informacij na takih spletnih mestih.

 

3. Uporaba informacij

BODIFIT si pridržuje vse intelektualne in druge pravice v zvezi z vsemi informacijami (vključno z vsemi podatki, besedili in logotipi). Informacij na tem spletnem mestu ni dovoljeno kopirati, prenašati ali kakor koli objavljati, distribuirati ali reproducirati brez predhodnega pisnega soglasja BODIFIT ali ustreznega soglasja lastnika. Vendar pa lahko natisnete in/ali prenesete informacije s tega spletnega mesta za svojo osebno uporabo.

 

4. Spremembe

BODIFIT si pridržuje pravico, da kadar koli brez predhodnega obvestila spremeni informacije na tem spletnem mestu iz te izjave o zavrnitvi odgovornosti in zasebnosti. Priporočljivo je, da redno preverjate, ali so se informacije, ponujene na tej spletni strani, vključno s to izjavo o omejitvi odgovornosti, spremenile.

 

5. Veljavno pravo

Za to spletno stran in izjavo o omejitvi odgovornosti velja nizozemska zakonodaja. Vsi spori, ki izhajajo iz ali v zvezi s temi zahtevki, bodo predloženi sodišči na Nizozemskem.

 

Trainer icons created by Eucalyp – Flaticon

Trainer icons created by justicon – Flaticon

Trainer icons created by Freepik – Flaticon

Team icons created by Freepik – Flaticon

Exercise icons created by ultimatearm – Flaticon

Gym icons created by abdul allib – Flaticon

Gym icons created by Freepik – Flaticon

Gym icons created by Freepik – Flaticon

Free icons created by Freepik – Flaticon

Phone icons created by Smashicons – Flaticon

Walk icons created by Freepik – Flaticon

Discount icons created by Kiranshastry – Flaticon

Quality icons created by Freepik – Flaticon

Team icons created by Freepik – Flaticon

Safe icons created by Ilham Fitrotul Hayat – Flaticon

Discount icons created by Kiranshastry – Flaticon