BODIFIT ponudba

BODIFIT ponudba

Odkrijte pestro ponudbo BODIFIT-a v naših sedmih profesionalnih klubih.

arrow-down

Dosežite svoje cilje z našo obsežno ponudbo

Fitnes vadba
Fitnes vadba

Strokovno nadzorovana in vodena FITNES VADBA ima v svetu širok pomen. Zgodi se, da je v fitnes centrih pristop neoseben in odbijajoč. V BODIFITU smo se usmerili predvsem k izobraževanju naših strank in individualnemu pristopu vaditeljev, inštruktorjev ter osebnih trenerjev. Naši zadovoljni člani so tako najstniki, odrasli kot tudi starejši, njihov namen pa je predvsem napredek, dobro počutje, kvaliteta vadbe in zdravje.

Vodena vadba
Vodena vadba

Za odlično počutje potrebujemo gibanje – zabavne in učinkovite vadbe, ki jih lahko prilagodimo našim ciljem, trenutnemu počutju, željam, ter druženje ob glasbi. Motivacija, spodbuda, zabava, druženje in intenzivno oblikovanje, močna učvrstitev, nežna sprostitev in pospešen dvig življenjske energije! Skupaj smo močnejši! Prav zato so vodene vadbe ene najbolj zabavnih in učinkovitih oblik rekreacije.

Osebno trenerstvo
Osebno trenerstvo

Osebno trenerstvo omogoča sistematičen, nadzorovan, hitrejši, bolj učinkovit in varen napredek oz. rezultate pri telesnem (pre)oblikovanju in kondiciji. Po dozdajšnjih izkušnjah naših članov vam lahko zagotovimo, da je odločitev za strokovno voden osebni pristop ena najbolj zdravih in modrih odločitev oz. naložb v današnji zmešnjavi najrazličnejše ponudbe samooklicanih strokovnjakov.

Pilates center
Pilates center

BODIFIT je s pilatesom pričel leta 2001 z vodjo Markom Geršakom, ki se je te vadbe učil in jo dopolnjeval ter nadgrajeval v Angliji, Braziliji, ZDA. Leta 2006 smo prvi v Sloveniji odprli Pilates center v Mariboru in že naslednje leto izvedli prvi »Pilates institute« tečaj za prvo generacijo slovenskih inštruktorjev. BODIFIT PILATES temelji na optimiziranju telesne drže, aktivacije središča oziroma centra (core), osvajanja večdimenzionalnega prsnega dihanja in splošne telesne pripravljenosti. Cilj je izvajati gibanja popolno, izolirano in v predvidenih sklepih, natančno, vadeči osvojijo svoje telo in se naučijo pravilne in natančne izvedbe gibov.

Regeneracija
Regeneracija

Za odlično počutje in blagodejno življenje potrebujemo dobro in kakovostno regeneracijo telesa. Ali je regeneracija telesa samoumevna? Ste utrujeni med treningi in po njih, niste sposobni držati visokega tempa na vadbi, treningih, navsezadnje visokega tempa življenja, se pojavljajo poškodbe in druge težave? BODIFIT REGENERACIJSKI CENTER se zaveda perečega problema, zato smo svojo ponudbo razširili na pomemben segment delovanja vsakega posameznika – regeneracijo!

Online vadba – BODIFIT Play
Online vadba – BODIFIT Play

Vadite kjerkoli in kadarkoli pod vodstvom vrhunskih BODIFIT strokovnjakov in ustvarjajte svoj urnik vadb sproti. BODIFIT Play je prvi slovenski fitnes portal z več sto strokovno vodenimi vadbami na zahtevo, online osebnim trenerstvom, spletnimi fitnes tečaji ter literaturo in blogom, ki zaokrožujejo vse, kar potrebujete za zdrav in uravnovešen življenjski slog.

BODIFIT Play

Kaj pravijo naši člani

Breda

“Prvič sem BODIFIT obiskala čisto po naključju, saj sem za večino vadbenih programov, ki jih nudijo slišala prvič. Ampak sem ostala in po 18 letih še zmeraj vsakodnevno obiskujem vadbe. BODIFIT mi pomeni ogromno, saj lahko z njihovo pomočjo tudi v starejših letih ohranjam enkratno kondicijo, samozavest in samostojnost. Vadbe res rada obiskujem, saj se po njih počutim veliko bolje, številne zdravstvene težave, ki sem jih imela, pa so zaradi rednega gibanja izginile. Vsakemu bi svetovala naj začnejo z vadbo, ker je to preprost način, da narediš nekaj dobrega zase. Že zaradi zdravja, pa tudi zaradi samozavesti, ki jo pridobiš z aktivnostjo. BODIFIT je postal moj način življenja - zaradi vadb tukaj imam večjo voljo do življenja, več radosti. Tukaj sem spoznala ogromno novih prijateljic, ki jih sicer pri svojih letih težko spoznala. Z veseljem se vračam na vadbe, kjer me vedno čakajo super inštruktorji, vadba, v kateri uživam in moje vadbene prijateljice.”

Breda

Tatjana

"Že prej sem obiskovala vadbe v BODIFIT centrih, pred kratkim pa sem se pridružila programu preoblikovanja in to je bila prava odločitev. S celotnim programom sem zelo zadovoljna, posebej navdušena pa sem nad osebnim pristopom, načinom dela ter nenehno vzpodbudo, ki sem je deležna. Inštruktorji in celotno osebje je zelo prijazno, strokovno, profesionalno, vedno so mi pripravljeni pomagati s koristnimi nasveti in zato se tudi zelo rada vračam na vadbo. Vadbo in obisk fitnesa toplo priporočam vsem, ki si želite pozitivne spremembe. Zame je to sedaj način življenja."

Tatjana

Tomaž

“Moje življenje se je popolnoma spremenilo! Več, kot se gibam, in se odločam za zdrave in koristne izbire med živili za moje telo, več energije imam, bolj kopnijo moji kilogrami, več zmorem! Ponosno lahko rečem, da se počutim odlično, sem poln energije in pripravljen na življenje! Misel: »Ne bo lahko, bo pa vredno!« sem tolikokrat prebral in si mislil »svoje« … Danes jo živim! Ni bilo vedno lahko, je pa vredno! Hvala za vsako spodbudo in dobro voljo, ko sem že čisto obupaval, BODIFIT!”

Tomaž

Jan

“Verjetno najboljši fitnes center v Mariboru. Je ravno primerne velikosti - ni premajhen (je dovolj prostora za vse vadeče ) in obenem ni prevelik. Osebje je odlično - vsi zaposleni so zelo prijazni in strokovni do strank. Nabor trenažerjev in uteži je ustrezen. Prav tako so športne naprave dobro vzdrževane in tudi prostor je čist in primerno urejen. Še ena prednost tega fitnes centra je ta, da imamo imetniki paketov neomejen vstop 24ur dnevno.”

Jan

left-arrow
right-arrow
Naredite prvi korak k bolj fit in zdravemu življenju zdaj

Naredite prvi korak k bolj fit in zdravemu življenju zdaj

Kliknite spodnji gumb in pridobite več informacij o našem tednu brezplačne vadbe!

Imate vprašanja?

Ni problema. Izpolnite kontaktni obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času z več informacijami.

Vse od vodene vadbe do osebnega trenerstva in regeneracije pri BODIFIT-u.

Z našo celovito ponudbo smo že več kot 20 let strokovnjaki za fitnes, rekreacijo in regeneracijo v
Sloveniji. Naša ponudba vključuje naslednje storitve: fitnes vadba, vodena vadba, osebno
trenerstvo, pilates center, regeneracija in online vadba BODIFIT Play. Z našim brezplačnim tednom
vadbe in preizkusom članstva nas lahko vsakdo brezplačno spozna. Poleg tega je naša izkušena ekipa
vedno pripravljena odgovoriti na vsa vaša vprašanja. Za nove člane je na voljo več možnosti.
Prepričani smo, da vam lahko pomagamo tudi pri doseganju vaših individualnih ciljev.