Teden brezplačne vadbe

Teden brezplačne vadbe

Spoznajte BODIFIT

arrow-down

Izkoristite sedaj: teden brezplačne vadbe

Najlažji način za začetek fitnesa pri BODIFIT-u. Sedaj vnesite svoje podatke in kliknite »Pošlji«. Osebno vas bomo kontaktirali v roku 1 delovnega dne.

Kaj naši člani pravijo o nas

Adi

“Ko sem prvič obiskal BODIFIT sem vedel, da je to pravi center zame - konstantna pomoč, svetovanje inštruktorjev, super naprave in vzdušje. Vse, kar potrebuješ, imaš zmeraj na voljo. Če se kdaj zgodi, da ne morem v fitnes, lahko svoj trening vedno opravim doma s pomočjo BODIFIT PLAY portala. Pridobil sem ogromno znanja, ki ga lahko sedaj uporabim pri samostojnem treningu tako doma, kot tudi v fitnesu. Počutim se super in še nikoli v življenju se nisem počutil tako dobro kot se sedaj. Telovadnica in fitnes sta zame postala kraj, kamor se pridem sprostit. Tukaj lahko iz sebe izlijem ves stres, slaba čustva, najdem novo motivacijo in se napolnim z energijo. In iz BODIFIT-a stopim ful srečen.”

Adi

Tomaž

“Moje življenje se je popolnoma spremenilo! Več, kot se gibam, in se odločam za zdrave in koristne izbire med živili za moje telo, več energije imam, bolj kopnijo moji kilogrami, več zmorem! Ponosno lahko rečem, da se počutim odlično, sem poln energije in pripravljen na življenje! Misel: »Ne bo lahko, bo pa vredno!« sem tolikokrat prebral in si mislil »svoje« … Danes jo živim! Ni bilo vedno lahko, je pa vredno! Hvala za vsako spodbudo in dobro voljo, ko sem že čisto obupaval, BODIFIT!”

Tomaž

Tatjana

"Že prej sem obiskovala vadbe v BODIFIT centrih, pred kratkim pa sem se pridružila programu preoblikovanja in to je bila prava odločitev. S celotnim programom sem zelo zadovoljna, posebej navdušena pa sem nad osebnim pristopom, načinom dela ter nenehno vzpodbudo, ki sem je deležna. Inštruktorji in celotno osebje je zelo prijazno, strokovno, profesionalno, vedno so mi pripravljeni pomagati s koristnimi nasveti in zato se tudi zelo rada vračam na vadbo. Vadbo in obisk fitnesa toplo priporočam vsem, ki si želite pozitivne spremembe. Zame je to sedaj način življenja."

Tatjana

Jan

“Verjetno najboljši fitnes center v Mariboru. Je ravno primerne velikosti - ni premajhen (je dovolj prostora za vse vadeče ) in obenem ni prevelik. Osebje je odlično - vsi zaposleni so zelo prijazni in strokovni do strank. Nabor trenažerjev in uteži je ustrezen. Prav tako so športne naprave dobro vzdrževane in tudi prostor je čist in primerno urejen. Še ena prednost tega fitnes centra je ta, da imamo imetniki paketov neomejen vstop 24ur dnevno.”

Jan

Breda

“Prvič sem BODIFIT obiskala čisto po naključju, saj sem za večino vadbenih programov, ki jih nudijo slišala prvič. Ampak sem ostala in po 18 letih še zmeraj vsakodnevno obiskujem vadbe. BODIFIT mi pomeni ogromno, saj lahko z njihovo pomočjo tudi v starejših letih ohranjam enkratno kondicijo, samozavest in samostojnost. Vadbe res rada obiskujem, saj se po njih počutim veliko bolje, številne zdravstvene težave, ki sem jih imela, pa so zaradi rednega gibanja izginile. Vsakemu bi svetovala naj začnejo z vadbo, ker je to preprost način, da narediš nekaj dobrega zase. Že zaradi zdravja, pa tudi zaradi samozavesti, ki jo pridobiš z aktivnostjo. BODIFIT je postal moj način življenja - zaradi vadb tukaj imam večjo voljo do življenja, več radosti. Tukaj sem spoznala ogromno novih prijateljic, ki jih sicer pri svojih letih težko spoznala. Z veseljem se vračam na vadbe, kjer me vedno čakajo super inštruktorji, vadba, v kateri uživam in moje vadbene prijateljice.”

Breda

left-arrow
right-arrow

Vaše prednosti brezplačnega tedna vadb pri BODIFIT

Naredite prvi korak. Še nikoli ni bilo tako enostavno.
Naredite prvi korak. Še nikoli ni bilo tako enostavno.

Z brezplačnim preizkusnim tednom vam korak za korakom pomagamo do fit in bolj zdravega življenja.

Osebno vodenje od prvega dne
Osebno vodenje od prvega dne

Svetujemo vam osebno in individualno kot del našega brezplačnega tedna vadbe. Vaši cilji so naša prioriteta.

Brezplačno usposabljanje
Brezplačno usposabljanje

Vaš preizkusni teden vadbe je popolnoma brezplačen. Dajemo vam priložnost, da preizkusite naše vadbe 7 dni brez obveznosti.

100 % brez tveganja
100 % brez tveganja

Če se po preizkusnem tednu odločite, da ne boste nadaljevali z nami, to ni problem. Nobenih obveznosti ni.

Začnite svoj brezplačen teden vadbe v 3 preprostih korakih

1. korak
Spodaj kliknite gumb ‘1. korak’, vnesite svoje podatke in kliknite ‘Pošlji’.

2. korak
Kontaktirali vas bomo v roku enega delovnega dne in vas povabili na osebni posvet.

3. korak
Pridite in preizkusite vadbo ob dogovorjenem dnevu in uri ter preverite, ali se lahko počutite kot doma.

1. korak
Ste pripravljeni na bolj zdrav življenjski slog?

Ste pripravljeni na bolj zdrav življenjski slog?

Spoznajte fitnes pri BODIFIT-u

Spoznajte fitnes pri BODIFIT-u