Test članstva BODIFIT

V 1 minuti odkrijte, kateri fitnes program BODIFIT vam ustreza.

Test članstva BODIFIT
arrow-down

Želite vedeti, ali je BODFIT za vas?

Je kineziološki center BODIFIT za vas? Preverite zdaj, v 6-ih kratkih vprašanjih (potrebujete samo 1 minuto). Ta kratek test je popolnoma neobvezujoč in omogoča vpogled v to, kateri program vam najbolj ustreza. Spodaj vnesite svoje podatke in kliknite ‘Pošlji’! Osebno vas bomo kontaktirali v roku enega delovnega dne.

Kaj naši člani pravijo o nas

Breda

“Prvič sem BODIFIT obiskala čisto po naključju, saj sem za večino vadbenih programov, ki jih nudijo, slišala prvič. Ampak sem ostala in po 18-tih letih še zmeraj vsakodnevno obiskujem vadbe. BODIFIT mi pomeni ogromno, saj lahko z njihovo pomočjo tudi v starejših letih ohranjam enkratno kondicijo, samozavest in samostojnost. Vadbe res rada obiskujem, saj se po njih počutim veliko bolje, številne zdravstvene težave, ki sem jih imela, pa so zaradi rednega gibanja izginile. Vsakemu bi svetovala naj začnejo z vadbo, ker je to preprost način, da narediš nekaj dobrega zase. Že zaradi zdravja, pa tudi zaradi samozavesti, ki jo pridobiš z aktivnostjo. BODIFIT je postal moj način življenja - zaradi vadb tukaj imam večjo voljo do življenja, več radosti. Tukaj sem spoznala ogromno novih prijateljic, ki bi jih sicer pri svojih letih težko spoznala. Z veseljem se vračam na vadbe, kjer me vedno čakajo super inštruktorji, vadba, v kateri uživam in moje vadbene prijateljice.”

Breda

Tatjana

"Že prej sem obiskovala vadbe v BODIFIT centrih, pred kratkim pa sem se pridružila programu preoblikovanja in to je bila prava odločitev. S celotnim programom sem zelo zadovoljna, posebej navdušena pa sem nad osebnim pristopom, načinom dela ter nenehno vzpodbudo, ki sem je deležna. Inštruktorji in celotno osebje je zelo prijazno, strokovno, profesionalno, vedno so mi pripravljeni pomagati s koristnimi nasveti in zato se tudi zelo rada vračam na vadbo. Vadbo in obisk fitnesa toplo priporočam vsem, ki si želite pozitivne spremembe. Zame je to sedaj način življenja."

Tatjana

Tomaž

“Moje življenje se je popolnoma spremenilo! Več, kot se gibam, in se odločam za zdrave in koristne izbire med živili za moje telo, več energije imam, bolj kopnijo moji kilogrami, več zmorem! Ponosno lahko rečem, da se počutim odlično, sem poln energije in pripravljen na življenje! Misel: »Ne bo lahko, bo pa vredno!« sem tolikokrat prebral in si mislil »svoje« … Danes jo živim! Ni bilo vedno lahko, je pa vredno! Hvala za vsako spodbudo in dobro voljo, ko sem že čisto obupaval, BODIFIT!”

Tomaž

Jan

“Verjetno najboljši fitnes center v Mariboru. Je ravno primerne velikosti - ni premajhen (je dovolj prostora za vse vadeče ) in obenem ni prevelik. Osebje je odlično - vsi zaposleni so zelo prijazni in strokovni do strank. Nabor trenažerjev in uteži je ustrezen. Prav tako so športne naprave dobro vzdrževane in tudi prostor je čist in primerno urejen. Še ena prednost tega fitnes centra je ta, da imamo imetniki paketov neomejen vstop 24ur dnevno.”

Jan

Adi

“Ko sem prvič obiskal BODIFIT sem vedel, da je to pravi center zame - konstantna pomoč, svetovanje inštruktorjev, super naprave in vzdušje. Vse, kar potrebuješ, imaš zmeraj na voljo. Če se kdaj zgodi, da ne morem v fitnes, lahko svoj trening vedno opravim doma s pomočjo BODIFIT PLAY portala. Pridobil sem ogromno znanja, ki ga lahko sedaj uporabim pri samostojnem treningu tako doma, kot tudi v fitnesu. Počutim se super in še nikoli v življenju se nisem počutil tako dobro kot se sedaj. Telovadnica in fitnes sta zame postala kraj, kamor se pridem sprostit. Tukaj lahko iz sebe izlijem ves stres, slaba čustva, najdem novo motivacijo in se napolnim z energijo. In iz BODIFIT-a stopim ful srečen.”

Adi

left-arrow
right-arrow

Zakaj ta preizkus članstva?

Hiter stik
Hiter stik

Ne maramo, da ljudje čakajo, zato vas bomo čim prej kontaktirali za osebno predstavitev in osebni posvet.

Prvi korak k bolj zdravemu življenjskemu slogu
Prvi korak k bolj zdravemu življenjskemu slogu

Opazili smo, da veliko ljudi potrebuje "začetno pomoč", da (spet) sprejme bolj zdrav način življenja. To je idealen način, da vas podpiramo korak za korakom, da začnete in nadaljujete.

Brezplačno in brez obveznosti
Brezplačno in brez obveznosti

Test članstva BODIFIT je brezplačen in brez obveznosti.

Vpogled v vašo osebno situacijo
Vpogled v vašo osebno situacijo

Vaši odgovori nam pomagajo določiti program, ki vam najbolj ustreza.

Pogosta vprašanja (in odgovori!) o preizkusu članstva BODIFIT

Ne, opravljanje članskega testa je in ostaja brezplačno in brez obveznosti.
Takoj ko prejmemo vaše odgovore, vas bomo poklicali, da se dogovorimo za srečanje in osebni posvet. Med našim spoznavanjem lahko v miru okušate vzdušje na centru, mi pa preletimo vaše želje in poiščemo najprimernejše programe. Nato se sami odločite, ali ste prepričani, da vam lahko pomagamo odgovorno začeti z bolj zdravim in fit življenjskim slogom. Tako kot mnogi ljudje pred vami.
Ja, seveda. Zavedamo se, da se je včasih treba navaditi. Redni stik in posvetovanje z vašim osebnim trenerjem je namenjeno temu.
V 1 minuti odkrijte, kateri fitnes program vam ustreza.

V 1 minuti odkrijte, kateri fitnes program vam ustreza.