Izjava o zasebnosti BODIFIT

arrow-down

To je izjava o zasebnosti: Victus D.O.O., ki se nahaja na Tržaška cesta 65, 2000 v Maribor in s številko podjetja SI83854886. Za vprašanja ali stik lahko pišete na info@bodifit.net.

 

Kadar v tej izjavi o zasebnosti omenjamo “osebne podatke”, mislimo na informacije, ki nam jih posredujete o sebi. Na primer vaše ime, e-poštni naslov in telefonsko številko. To počnete popolnoma prostovoljno.

 

1. Namen obdelave in shranjevanja osebnih podatkov

Vaše osebne podatke bomo uporabljali le za obveščanje in kontaktiranje z vami za namen, za katerega ste izpolnili kontaktni obrazec. Sestavo zahtevanih osebnih podatkov prilagodimo glede na obrazec na način, da ne zahtevamo in/ali hranimo nobenih informacij, ki niso pomembne za to, čemu puščate svoje osebne podatke. Puščanje osebnih podatkov je po definiciji povsem prostovoljno. Ločimo 5 vrst osebnih podatkov, ki jih obdelujemo na tej spletni strani:

  • Zahteva po informacijah: daleč večina obrazcev na spletni strani je namenjenih obveščanju o določenem (fitnes) programu, cenah, ponudbi ali konkretnem vprašanju, ki ste si ga zastavili. Vsak obrazec opisuje, o čem boste prejeli informacije. Zahtevani podatki so omejeni na ime, e-pošto in telefonsko številko, da vas lahko poiščemo za zahtevane informacije.
  • Nasvet za članstvo: želite vedeti, katero članstvo ali program je najboljši za vas? V tem primeru potrebujemo malo več podatkov kot ime, e-pošto in telefonsko številko. Prosimo vas, da prostovoljno odgovorite na številna vprašanja v zvezi z vašimi cilji, željami in pričakovanji glede članstva. Vaši kontaktni podatki bodo v kombinaciji s temi odgovori uporabljeni samo za obveščanje in svetovanje o najprimernejšem članstvu za vas. – Spoznavanje: zahtevi po informacijah in nasvetu za članstvo lahko sledi povabilo za (spletni) termin. Če se za to odločite (kar je prostovoljno!), bodo vaši osebni podatki uporabljeni za potrditev izbranega termina po elektronski pošti/telefonu/sms-u.
  • Novičniki: morda se boste prijavili na glasilo. To se vedno izvede z obvezno dvojno prijavo. Po prijavi boste občasno prejeli glasilo po e-pošti, ki vam bo nudilo storitve in splošne informacije o BODIFIT.
  • Obrazec za registracijo: lahko uporabimo tudi obrazec za registracijo, v katerem poleg imena, e-pošte in telefonske številke zahtevamo več osebnih podatkov. Obrazec za registracijo vam omogoča, da postanete digitalni član/stranka BODIFIT in je v skladu z vso zakonodajo na tem področju. Po prijavi vas bomo kontaktirali po telefonu. Vedno imate pravico do preklica prijave v zakonsko določenem roku za razmislek. Po prejemu vas bomo nato kontaktirali po e-pošti, SMS-u in/ali telefonu, da vam zagotovimo zahtevane informacije.

 

2. Trajanje hrambe osebnih podatkov

Osebni podatki ne bodo shranjeni dlje, kot je nujno potrebno. Za vse običajne kontaktne obrazce (namen 1, 2 in 3, kot je opisano zgoraj) velja, da bodo podatki izbrisani 12 mesecev po tem, ko so bili posredovani. Prepričani smo torej, da je bilo dovolj priložnosti, da vas obvestimo, za kaj ste pustili svoje osebne podatke. Če se naročite na novice, bomo vaše podatke hranili, dokler ste nanje naročeni. Kadar koli se lahko aktivno odjavite s povezavo v glasilu. V primeru spletne registracije, da postanete stranka/član našega podjetja, hranimo vaše osebne podatke za čas trajanja članstva, da lahko izpolnimo pogodbo. Tudi če so vaši podatki odstranjeni iz baze informacij in/ali novic.

 

3. Varnost

Vaši osebni podatki so varni. Zaupani podatki so zaščiteni s tehničnimi in administrativnimi varnostnimi ukrepi za zmanjšanje tveganja izgube, zlorabe, nepooblaščenega dostopa, razkritja in spreminjanja. Ti vključujejo požarne zidove, šifriranje podatkov, varne povezave ter nadzor fizičnega in administrativnega dostopa do podatkov in strežnikov.

 

4. Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Za zagotovitev dostopa do zahtevanih informacij [ime stranke] sodeluje s tretjimi osebami. Ti vključujejo skrbnika spletnega mesta, gostitelja, avtomatsko telefonsko povezavo, sistem za pošiljanje novic in skrbniško programsko opremo. Pomemben partner je www.YourFitStart.com, del marketinške agencije Hidden Profits Marketing. To spletno mesto zagotavlja, da lahko kot podjetje stopimo v stik z vami kot potrošnikom in tako obdelujemo/imamo dostop do vaših podatkov. Z vsemi vpletenimi stranmi je bila sklenjena tako imenovana pogodba o procesorju. S to pogodbo je zagotovljena varnost in pravočasen izbris vaših osebnih podatkov.

 

5. Pravica do dostopa, popravka, preklica ali izbrisa osebnih podatkov

Opozarjamo vas na možnost vpogleda, popravka, umika in/ali izbrisa osebnih podatkov, ki smo jih shranili o vas, iz naše baze podatkov. Če želite to narediti, pošljite e-pošto na info@bodifit.net

6. Pravica do vložitve pritožbe pri Upravi za osebne podatke

Ali se ne strinjate z zgornjo izjavo o zasebnosti ali načinom, kako ravnamo z vašimi podatki? Nato imate pravico vložiti pritožbo pri Upravi za osebne podatke. To lahko storite prek https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/ (NL) / https://www.dataprotectionauthority.be/citizen (BE)

 

To izjavo o zasebnosti je mogoče kadar koli spremeniti. Priporočamo, da redno pregledujete izjavo o zasebnosti.