BODIFIT Ljubljana

Popolnost BODIFIT programa na enem mestu!
Sodobno opremljen center s široko paleto vadbenih poslastic je primeren za vse generacije in ponuja vso pestrost, širino in zanimivost BODIFIT ponudbe.

BODIFIT Ljubljana
arrow-down

BODIFIT Ljubljana je izpopolnjen, funkcionalen fitnes center, kjer se prelivata kakovost tradicije, osebni pristop in dovršenost.

 • Ugodna lokacija: 10 minut peš od tromostovja, hiter dostop z javnim prevozom, v centru slovenske poslovne cone, ob Gospodarskem razstavišču.
 • Športno-rekreativni center, ki se osredotoča na vse vadbe, še posebej pa smo specializirani za izboljšave telesne forme in postrehabilitacijo poslovnežev, športnikov in drugih posebnih ciljnih skupin (nosečnice, starejši, po poškodbah).
 • Velik, zračen, sodobno opremljen fitnes center. Zelo široka ponudba kardio naprav ter terapevtskih, medicinskih, preventivnih in izotoničnih naprav.
 • Na voljo so tudi specialni pripomočki za tiste, ki želijo (še) več: proste uteži, plezalne kletke in drugi cross fit pripomočki, široka paleta kinezioloških klopi in drugih pripomočkov z lastno težo.
 • Center ima svoj diagnostično-kineziološki center.
 • V centru se nahaja tudi Oddelek za preventivo in postrehabilitacijo.
 • Malo ter velika dvorana omogočata široko paleto najsodobnejših oblik vodenih vadb: več kot 20 vadbenih zvrsti.
 • Sprostitev in užitek. Prostor za savno (abonmajski, redni in VIP-termini), kjer boste uživali v kombinirani infrardeči in finski savni z dodatkom zeliščnih esenc.
 • Še več sprostitve in užitkov. Široka in pestra ponudba masaž: klasična, športna, terapevtska, mango masaže ter masaža z vročimi kamni.
 • Samo za vas sta na voljo še dva zelo specializirana prostora: street workout in prostor za dvigovalce uteži.

BODIFIT Ljubljana

Odpiralni čas
 • Ponedeljek - Petek05:30-22:30
 • Sobota08:30–11:30 in 16:30–21:30
 • Nedelja08:30–11:30 in 16:30–21:30
Naslov in kontakt

Dunajska cesta 20
1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon: +386 51 240 000

Email: ljubljana@bodifit.net

Naslov in kontakt

Dunajska cesta 20
1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon: +386 51 240 000

Email: ljubljana@bodifit.net

Odpiralni čas
 • Ponedeljek - Petek05:30-22:30
 • Sobota08:30–11:30 in 16:30–21:30
 • Nedelja08:30–11:30 in 16:30–21:30

Kontaktiraj nas

Najlažji način za začetek fitnesa pri BODIFIT Ljubljana. Sedaj vnesite svoje podatke in kliknite »Pošlji«. Osebno vas bomo kontaktirali v roku 1 delovnega dne.

Kaj naši člani pravijo o nas

Breda

“Prvič sem BODIFIT obiskala čisto po naključju, saj sem za večino vadbenih programov, ki jih nudijo slišala prvič. Ampak sem ostala in po 18 letih še zmeraj vsakodnevno obiskujem vadbe. BODIFIT mi pomeni ogromno, saj lahko z njihovo pomočjo tudi v starejših letih ohranjam enkratno kondicijo, samozavest in samostojnost. Vadbe res rada obiskujem, saj se po njih počutim veliko bolje, številne zdravstvene težave, ki sem jih imela, pa so zaradi rednega gibanja izginile. Vsakemu bi svetovala naj začnejo z vadbo, ker je to preprost način, da narediš nekaj dobrega zase. Že zaradi zdravja, pa tudi zaradi samozavesti, ki jo pridobiš z aktivnostjo. BODIFIT je postal moj način življenja - zaradi vadb tukaj imam večjo voljo do življenja, več radosti. Tukaj sem spoznala ogromno novih prijateljic, ki jih sicer pri svojih letih težko spoznala. Z veseljem se vračam na vadbe, kjer me vedno čakajo super inštruktorji, vadba, v kateri uživam in moje vadbene prijateljice.”

Breda

Tatjana

"Že prej sem obiskovala vadbe v BODIFIT centrih, pred kratkim pa sem se pridružila programu preoblikovanja in to je bila prava odločitev. S celotnim programom sem zelo zadovoljna, posebej navdušena pa sem nad osebnim pristopom, načinom dela ter nenehno vzpodbudo, ki sem je deležna. Inštruktorji in celotno osebje je zelo prijazno, strokovno, profesionalno, vedno so mi pripravljeni pomagati s koristnimi nasveti in zato se tudi zelo rada vračam na vadbo. Vadbo in obisk fitnesa toplo priporočam vsem, ki si želite pozitivne spremembe. Zame je to sedaj način življenja."

Tatjana

Adi

“Ko sem prvič obiskal BODIFIT sem vedel, da je to pravi center zame - konstantna pomoč, svetovanje inštruktorjev, super naprave in vzdušje. Vse, kar potrebuješ, imaš zmeraj na voljo. Če se kdaj zgodi, da ne morem v fitnes, lahko svoj trening vedno opravim doma s pomočjo BODIFIT PLAY portala. Pridobil sem ogromno znanja, ki ga lahko sedaj uporabim pri samostojnem treningu tako doma, kot tudi v fitnesu. Počutim se super in še nikoli v življenju se nisem počutil tako dobro kot se sedaj. Telovadnica in fitnes sta zame postala kraj, kamor se pridem sprostit. Tukaj lahko iz sebe izlijem ves stres, slaba čustva, najdem novo motivacijo in se napolnim z energijo. In iz BODIFIT-a stopim ful srečen.”

Adi

Tomaž

“Moje življenje se je popolnoma spremenilo! Več, kot se gibam, in se odločam za zdrave in koristne izbire med živili za moje telo, več energije imam, bolj kopnijo moji kilogrami, več zmorem! Ponosno lahko rečem, da se počutim odlično, sem poln energije in pripravljen na življenje! Misel: »Ne bo lahko, bo pa vredno!« sem tolikokrat prebral in si mislil »svoje« … Danes jo živim! Ni bilo vedno lahko, je pa vredno! Hvala za vsako spodbudo in dobro voljo, ko sem že čisto obupaval, BODIFIT!”

Tomaž

left-arrow
right-arrow
<center> Ste pripravljeni na bolj zdrav življenjski slog?</center>

Ste pripravljeni na bolj zdrav življenjski slog?

BODIFIT Ljubljana – sodoben eliksir odličnega počutja v osrčju jedra – v centru prestolnice!

Da, rad bi prejel začetne informacije