O BODIFIT-u

BODIFIT pomaga članom, da postanejo in ostanejo fit, bolj zdravi in ​​vitkejši od leta 2000. Trenerji zagotavljajo 100% osebno vodenje. Ne glede na to, ali gre za ponovno vzpostavitev kondicije, hujšanje ali bolj uravnoteženo življenje. Vas zanima? Začnite zdaj z brezplačnim tednom vadbe. Ali pa želite najprej odkriti, kaj vam ustreza? Nato opravite članski izpit. Vsekakor pa ne odlašajte več, saj odkrito povedano že kar nekaj časa odlašate… Kajne? Zato naj se vaš bolj zdrav življenjski slog prične danes. BODIFIT je vaš osebni trener.

O BODIFIT-u
arrow-down

Zakaj BODIFIT?

PREMIUM fitnes z več kot 20 letno tradicijo
PREMIUM fitnes z več kot 20 letno tradicijo

BODIFIT® je največja slovenska vadbena organizacija, ki deluje na področjih rekreacije, kineziologije, preventive, fitnesa in regeneracije.

Vadba na 7 BODIFIT centrih po Sloveniji
Vadba na 7 BODIFIT centrih po Sloveniji

BODIFIT Program® kot najuspešnejša slovenska znamka uspešno deluje že v 7 centrih po Sloveniji. Za zakupom storitve imate dostop do vseh BODIFIT lokacij po Sloveniji!

Strokovnost + kakovost + osebni pristop
Strokovnost + kakovost + osebni pristop

Osnovno vodilo BODIFIT® centrov je OSEBNI PRISTOP. Po dozdajšnjih izkušnjah naših članov vam lahko zagotovimo, da je odločitev za strokovno voden osebni pristop ena najbolj zdravih in modrih odločitev oz. naložb v današnji zmešnjavi najrazličnejše ponudbe na trgu.

BODIFIT® REGENERACIJA
BODIFIT® REGENERACIJA

V sklopu BODIFIT® centrov so vam na voljo storitve regeneracijskega centra, s katerimi boste poskrbeli za boljšo regeneracijo po vadbi, preprečili utrujenost in poskrbeli za preventivo pred poškodbami. Izbirate lahko med različnimi storitvami, kot so krioterapije, preosterapija, magnetna terapija, masaže, savne, ...

Naša ekipa

Marko
Marko
Amalija
Amalija
Damir
Damir
Davor
Davor
Katja
Katja
Adrijana, Damir in Polona
Adrijana, Damir in Polona
Gregor
Gregor
Luka
Luka
Nina
Nina
Viktorija
Viktorija
Franci
Franci

Več informacij?

Imate vprašanje ali komentar? Izpolnite svoje podatke in kliknite na ‘Pošlji’. Osebno vas bomo kontaktirali v roku enega delovnega dne.

Kaj naši člani pravijo o nas

Tatjana

"Že prej sem obiskovala vadbe v BODIFIT centrih, pred kratkim pa sem se pridružila programu preoblikovanja in to je bila prava odločitev. S celotnim programom sem zelo zadovoljna, posebej navdušena pa sem nad osebnim pristopom, načinom dela ter nenehno vzpodbudo, ki sem je deležna. Inštruktorji in celotno osebje je zelo prijazno, strokovno, profesionalno, vedno so mi pripravljeni pomagati s koristnimi nasveti in zato se tudi zelo rada vračam na vadbo. Vadbo in obisk fitnesa toplo priporočam vsem, ki si želite pozitivne spremembe. Zame je to sedaj način življenja."

Tatjana

Tomaž

“Moje življenje se je popolnoma spremenilo! Več, kot se gibam, in se odločam za zdrave in koristne izbire med živili za moje telo, več energije imam, bolj kopnijo moji kilogrami, več zmorem! Ponosno lahko rečem, da se počutim odlično, sem poln energije in pripravljen na življenje! Misel: »Ne bo lahko, bo pa vredno!« sem tolikokrat prebral in si mislil »svoje« … Danes jo živim! Ni bilo vedno lahko, je pa vredno! Hvala za vsako spodbudo in dobro voljo, ko sem že čisto obupaval, BODIFIT!”

Tomaž

Breda

“Prvič sem BODIFIT obiskala čisto po naključju, saj sem za večino vadbenih programov, ki jih nudijo slišala prvič. Ampak sem ostala in po 18 letih še zmeraj vsakodnevno obiskujem vadbe. BODIFIT mi pomeni ogromno, saj lahko z njihovo pomočjo tudi v starejših letih ohranjam enkratno kondicijo, samozavest in samostojnost. Vadbe res rada obiskujem, saj se po njih počutim veliko bolje, številne zdravstvene težave, ki sem jih imela, pa so zaradi rednega gibanja izginile. Vsakemu bi svetovala naj začnejo z vadbo, ker je to preprost način, da narediš nekaj dobrega zase. Že zaradi zdravja, pa tudi zaradi samozavesti, ki jo pridobiš z aktivnostjo. BODIFIT je postal moj način življenja - zaradi vadb tukaj imam večjo voljo do življenja, več radosti. Tukaj sem spoznala ogromno novih prijateljic, ki jih sicer pri svojih letih težko spoznala. Z veseljem se vračam na vadbe, kjer me vedno čakajo super inštruktorji, vadba, v kateri uživam in moje vadbene prijateljice.”

Breda

Jan

“Verjetno najboljši fitnes center v Mariboru. Je ravno primerne velikosti - ni premajhen (je dovolj prostora za vse vadeče ) in obenem ni prevelik. Osebje je odlično - vsi zaposleni so zelo prijazni in strokovni do strank. Nabor trenažerjev in uteži je ustrezen. Prav tako so športne naprave dobro vzdrževane in tudi prostor je čist in primerno urejen. Še ena prednost tega fitnes centra je ta, da imamo imetniki paketov neomejen vstop 24ur dnevno.”

Jan

left-arrow
right-arrow
Nehajte odlašati in naredite prvi korak k svojemu fit, bolj zdravemu in vitkejšemu življenjskemu slogu.

Nehajte odlašati in naredite prvi korak k svojemu fit, bolj zdravemu in vitkejšemu življenjskemu slogu.

BODIFIT: vaš partner za Fitnes vadba, Osebno trenerstvo in Regeneracija

Že več kot 20 let je znano, da BODIFIT pomaga ljudem na območjih Fitnes vadba, Osebno trenerstvo in Regeneracija. Naša pestra ponudba omogoča našim članom doseganje in ohranjanje ciljev. Z našim brezplačnim tednom vadbe in preizkusom članstva vsem dajemo priložnost, da nas brezplačno spoznajo. Poleg tega je naša strokovna ekipa vedno pripravljena odgovoriti na vsa vaša vprašanja. Za nove člane je na voljo več možnosti. Prepričani smo, da vam lahko pomagamo tudi pri doseganju vaših individualnih ciljev!